top of page

Hvordan startet Rejoice Always?

Rejoice Always startet som en urealistisk stor drøm. En ung jente med en stor drøm om å kunne bety og gjøre en forskjell. Og som ønsket å lage noe som kunne få ringvirkninger over all forventing. 

Hei! Jeg heter Julie Kroslid og er i dag 20 år gammel, og grunnleggeren av Rejoice Always. Gjennom de trosbaserte klærne og tilbehøret ønsker jeg å spre Guds ord, og det kristne budskap til så mange som mulig! Vi trenger å stå sammen, og spre Guds ord. Dette jobber Rejoice Always for, og ønsker derfor å lage merch som kan være livsforvandlende samtalestartere.

Design uten navn (44).png
IMG_20221220_103743.jpg

Helt siden jeg var en liten jente har jeg alltid ønsket å starte en bedrift. Jeg ønsket å spre glede, og en mening i hverdagen til folk. Ettersom jeg ble eldre, begynte jeg å se mer realistisk på drømmen, og drømmen virket plutselig lengre og lengre borte.

Det var ikke før i påsken i år (2021) da jeg var 16 år. At jeg fikk den spontane tanken om at jeg faktisk skulle følge drømmen, og starte min egen bedrift! 

Jeg visste jeg ikke kunne klare det selv, men jeg visste også at om det var Guds plan, ville han lede meg gjennom det.

Jeg begynte raskt å planlegge. Siden jeg ikke hadde noe erfaring eller visste noe om hvordan jeg kunne starte opp, og drive en bedrift undersøkte jeg dette lenge. Målet mitt var alltid rettet mot å en dag kunne selge klær som ville bringe glede og et viktig budskap inn i hverdagen til folk. Dette var også hovedgrunnen til at bedriften fikk navnet Rejoice Always, som betyr "Gled dere alltid". 

bottom of page